უყურე Carrie

უყურე Carrie

Carrie (2013)


დირექტორი: Kimberly Peirce
მწერლები: Roberto Aguirre-Sacasa, Lawrence D. Cohen.


ნაკადი Carrie ფილმები ონლაინ უფასო უყურე

ფილმები Carrie უყუროთ ონლაინ, უყურე Carrie უფასო ფილმები, ფილმები Carrie უყუროთ უფასო, Carrie უყუროთ ფილმებს ონლაინ

ფილმები ონლაინ უყურე და უფასო ჩამოტვირთვა

ფილმები Carrie უყუროთ უფასოდ, უყურე Carrie ნაკადი ამჟამად, ფილმები Carrie, ფილმები Carrie უყუროთ ონლაინ, გიყურებთ Carrie ფილმები

Carrie Review

Olivie Parent France

I love this movie and I am just now watching them again.

Torsten Schmitt Germany

I love this movie and I am just now watching them again.

Tricia D. Layman Canada

I can't recall how many times I've seen this movie, but I am never bored by watching them one more time.

ახლა გადის

მსგავსი ფილმები

უყურე The Revenant
უყურე Baise-moi
უყურე I Know What You Did Last Summer
უყურე Cherry Falls
უყურე GoodFellas
უყურე The Purge: Anarchy
უყურე Love, Simon
უყურე I Spit on Your Grave III: Vengeance is Mine
უყურე Derailed
უყურე Die Hard
უყურე The Equalizer 2
უყურე You Were Never Really Here
უყურე A Clockwork Orange
უყურე Straw Dogs
უყურე Wind River
უყურე Tess
უყურე Le Pacte des loups
უყურე The Foreigner


Chloë Grace Moretz - Carrie Chloë Grace Moretz
as Carrie White
Julianne Moore - Carrie Julianne Moore
as Margaret White
Judy Greer - Carrie Judy Greer
as Miss Desjardin
Alex Russell - Carrie Alex Russell
as Billy Nolan
Portia Doubleday - Carrie Portia Doubleday
as Chris Hargensen
Gabriella Wilde - Carrie Gabriella Wilde
as Sue Snell
Max Topplin - Carrie Max Topplin
as Jackie Talbott
Connor Price - Carrie Connor Price
as Freddy 'Beak' Holt
Ansel Elgort - Carrie Ansel Elgort
as Tommy Ross
Cynthia Preston - Carrie Cynthia Preston
as Eleanor Snell
Michelle Nolden - Carrie Michelle Nolden
as Estelle Parsons
Arlene Mazerolle - Carrie Arlene Mazerolle
as Miss Helen Finch
Demetrius Joyette - Carrie Demetrius Joyette
as George Dawson
Barry Shabaka Henley - Carrie Barry Shabaka Henley
as Principal Henry Morton
Samantha Weinstein - Carrie Samantha Weinstein
as Heather
Zoë Belkin - Carrie Zoë Belkin
as Tina Blake
Karissa Strain - Carrie Karissa Strain
as Nicki Watson
Kyle Mac - Carrie Kyle Mac
as Kenny
Christopher Britton - Carrie Christopher Britton
as Dr. Dean L. McDuffy
Katie Strain - Carrie Katie Strain
as Lizzy Watson
Mouna Traoré - Carrie Mouna Traoré
as Erika


Directing Kimberly Peirce Director
Writing Roberto Aguirre-Sacasa Screenplay
Writing Stephen King Novel
Production J. Miles Dale Executive Producer
Production Kevin Misher Producer
Writing Lawrence D. Cohen Screenplay
Production Avy Kaufman Casting
Costume & Make-Up Luis Sequeira Costume Design
Editing Lee Percy Editor
Editing Nancy Richardson Editor
Art Carol Spier Production Design
Art Nigel Churcher Art Direction
Costume & Make-Up Jordan Samuel Makeup Department Head
Art Andra Totirescu Set Designer
Costume & Make-Up Suzanne Aplin Costume Supervisor
Art Yasmyn Lee Art Department Coordinator
Costume & Make-Up Teresa Buccione Hairstylist
Costume & Make-Up Cliona Furey Hairstylist
Crew Patrick Baxter Makeup Effects
Crew Jérémy B. Caravita Makeup Effects
Production Dennis Chapman Production Manager
Crew John Bannister Scenic Artist
Art Marc Kuitenbrouwer Construction Coordinator
Art Itsuko Kurono Assistant Art Director
Art Kevin Haeberlin Leadman
Sound Glenn T. Morgan Sound Effects Editor
Sound Jon Title Sound Effects Editor
Sound Karen Baker Landers Supervising Sound Editor
Sound Peter Staubli Sound Designer
Sound Karen Vassar Triest Sound Designer
Sound Beau Borders Sound Re-Recording Mixer
Sound Andy Koyama Sound Re-Recording Mixer
Sound Catherine Harper Foley
Sound Christopher Moriana Foley
Crew Warren Appleby Special Effects Coordinator
Visual Effects Dennis Berardi Visual Effects Supervisor
Crew Keith Croket Visual Effects Editor
Visual Effects Wilson Cameron Visual Effects Producer
Visual Effects Naomi Foakes VFX Production Coordinator
Visual Effects Tom Nagy Animation
Visual Effects Sam Baker Animation
Crew Branko Racki Stunt Coordinator
Camera Angelo Colavecchia Camera Operator
Camera Michael Carella Camera Operator
Camera Ian Anderson Camera Operator
Camera Brent Robinson Underwater Camera
Camera Michael Gibson Still Photographer
Lighting Paul Spaven Rigging Gaffer
Editing Lara Johnston First Assistant Editor
Editing Lisa Tutunjian Digital Intermediate
Sound Angela Claverie Music Editor
Sound Chris McGeary Music Editor
Crew Dave Staples Transportation Coordinator
Crew Lisa Shamata Unit Publicist
Production David McIlroy Location Manager
Directing Nadia Guglieri Script Supervisor
Crew Andrea Eisen Studio Teachers
Crew Jeff Dimitriou Choreographer
Visual Effects Anthony Rizzo Animation
Camera Steve Yedlin Director of Photography
Sound Chris Hogan Dialogue Editor
Sound John C. Stuver Dialogue Editor
Sound Laura Graham ADR Editor
Sound Marco Beltrami Original Music Composer
Sound Glen Gauthier Sound Mixer
Sound Steve Switzer Boom Operator