უყურე Ofelas

უყურე Ofelas

Ofelas (1987)


დირექტორი: Nils Gaup
მწერალი: Nils Gaup


ნაკადი Ofelas ფილმები ონლაინ უფასო უყურე

ფილმები Ofelas უყუროთ ონლაინ, უყურე Ofelas უფასო ფილმები, ფილმები Ofelas უყუროთ უფასო, Ofelas უყუროთ ფილმებს ონლაინ

ფილმები ონლაინ უყურე და უფასო ჩამოტვირთვა

ფილმები Ofelas უყუროთ უფასოდ, უყურე Ofelas ნაკადი ამჟამად, ფილმები Ofelas, ფილმები Ofelas უყუროთ ონლაინ, გიყურებთ Ofelas ფილმები

Ofelas Review

Torsten Schmitt Germany

I love this movie and I am just now watching them again.

Michael E. Smith United Kingdom

I once watched those movies three times in one day and I would totally do that again.

Nicholas Lacharité France

I absolutely love this movie. If you haven't seen it I would definitely recommend this movie.

ახლა გადის

მსგავსი ფილმები

უყურე The Revenant
უყურე The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
უყურე Léon
უყურე The Italian Job
უყურე GoodFellas
უყურე Death Sentence
უყურე Saw IV
უყურე Carrie
უყურე The Purge: Anarchy
უყურე Cottage Country
უყურე The Boy
უყურე Never Back Down
უყურე Silent Hill
უყურე I Spit on Your Grave III: Vengeance is Mine
უყურე The Belko Experiment
უყურე Acts of Vengeance
უყურე G.I. Joe: The Rise of Cobra
უყურე Jumper


Mikkel Gaup - Ofelas Mikkel Gaup
as Aigin
Svein Scharffenberg - Ofelas Svein Scharffenberg
as Tchude Chief
Ingvald Guttorm - Ofelas Ingvald Guttorm
as Vater
Nils Utsi - Ofelas Nils Utsi
as Raste
Nils-Aslak Valkeapää - Ofelas Nils-Aslak Valkeapää
as Siida-Isit
Henrik H. Buljo - Ofelas Henrik H. Buljo
as Dorakas
Helgi Skúlason - Ofelas Helgi Skúlason
as Tchude with Scar
John Sigurd Kristensen - Ofelas John Sigurd Kristensen
as Tchude Strongman
Sara Marit Gaup - Ofelas Sara Marit Gaup
as Sahve
Anne-Marja Blind - Ofelas Anne-Marja Blind
as Varia
Ellen Anne Buljo - Ofelas Ellen Anne Buljo
as Aigin's Mother
Svein Birger Olsen - Ofelas Svein Birger Olsen
as Diemis
Sverre Porsanger - Ofelas Sverre Porsanger
as Sierge
Knut Walle - Ofelas Knut Walle
as Tchude Interpreter


Directing Nils Gaup Director
Writing Nils Gaup Screenplay
Production John M. Jacobsen Producer
Sound Kjetil Bjerkestrand Music
Sound Marius Müller Music
Sound Nils-Aslak Valkeapää Music
Camera Erling Thurmann-Andersen Director of Photography
Editing Nils Pagh Andersen Editor
Art Per Mørk Art Direction
Art Harald Egede-Nissen Production Design
Directing Madeleine Fant Script Supervisor
Lighting Christian Berrum Gaffer
Sound Jan Lindvik Sound Designer
Sound Nicolas Le Messurier Sound Re-Recording Mixer
Sound Otto Snel Sound Re-Recording Mixer