Warning: end() expects parameter 1 to be array, null given in /home/mtimes/Application/Controller/MovieController.php on line 102 Notice: Undefined index: base_url in /home/mtimes/Application/Controller/MovieController.php on line 104 Notice: Undefined index: profile_sizes in /home/mtimes/Application/Controller/MovieController.php on line 104 დაათვალიერეს I.T. ფილმები ყურება - Movie Times

უყურე I.T.

უყურე I.T.

I.T. (2016)


დირექტორი: John Moore
მწერლები: Daniel Kay, William Wisher Jr..


ნაკადი I.T. ფილმები ონლაინ უფასო უყურე

ფილმები I.T. უყუროთ ონლაინ, უყურე I.T. უფასო ფილმები, ფილმები I.T. უყუროთ უფასო, I.T. უყუროთ ფილმებს ონლაინ

ფილმები ონლაინ უყურე და უფასო ჩამოტვირთვა

ფილმები I.T. უყუროთ უფასოდ, უყურე I.T. ნაკადი ამჟამად, ფილმები I.T., ფილმები I.T. უყუროთ ონლაინ, გიყურებთ I.T. ფილმები

I.T. Review

Madelen Dale Norway

There's just too many good movies in there to be able to re watch them all.

Emmi Axelsson Sweden

I would only recommend seeing this movie if a person has nothing else to do that day.

Edvard Mikaelsen Greenland

Its a great movie. I'll watch it every time I see its on.

ახლა გადის

მსგავსი ფილმები

უყურე The Matrix Reloaded
უყურე Nerve
უყურე Blackhat
უყურე G.I. Joe: Retaliation
უყურე Unfriended
უყურე Hackers
უყურე Disconnect
უყურე Ratter
უყურე Antitrust
უყურე Stakeout
უყურე One Hour Photo
უყურე 回路
უყურე Digimon: The Movie
უყურე Steve Jobs: The Man in the Machine
უყურე Demon Seed
უყურე The Old Dark House
უყურე Doppelganger
უყურე Listening


Pierce Brosnan - I.T. Pierce Brosnan
as Mike Regan
Stefanie Scott - I.T. Stefanie Scott
as Kaitlyn Regan
James Frecheville - I.T. James Frecheville
as Ed Porter
Michael Nyqvist - I.T. Michael Nyqvist
as Henrik
Anna Friel - I.T. Anna Friel
as Rose Regan
Jason Barry - I.T. Jason Barry
as Patrick
Jay Benedict - I.T. Jay Benedict
as Detective Unrein
Eric Kofi Abrefa - I.T. Eric Kofi Abrefa
as Detective Kayden
Bruce Johnson - I.T. Bruce Johnson
as Detective Metzger
Brian F. Mulvey - I.T. Brian F. Mulvey
as George
Clare-Hope Ashitey - I.T. Clare-Hope Ashitey
as Joan
David McSavage - I.T. David McSavage
as Andy
Martin Hindy - I.T. Martin Hindy
as Joey
Kai Ryssdal - I.T. Kai Ryssdal
as Himself
Rico Hizon - I.T. Rico Hizon
as Himself
Gina Cervetti - I.T. Gina Cervetti
as Herself
Michael Lysak - I.T. Michael Lysak
as Bloomberg Radio Guest
Olivia Romao - I.T. Olivia Romao
as Heather
Adam Fergus - I.T. Adam Fergus
as Sullivan
Austin Swift - I.T. Austin Swift
as Lance
Melissa Veszi - I.T. Melissa Veszi
as Linda Martinez
Robyn Dempsey - I.T. Robyn Dempsey
as Lil Eva
Steve Hartland - I.T. Steve Hartland
as Policeman
Rico Simonini - I.T. Rico Simonini
as Detective
Patrik Vrbovsky (Rytmus) - I.T. Patrik Vrbovsky (Rytmus)
as Undercover
John D. Hickman - I.T. John D. Hickman
as Police Detective (uncredited)


Directing John Moore Director
Writing Daniel Kay Screenplay
Writing Daniel Kay Story
Writing William Wisher Jr. Screenplay
Sound Tim Williams Original Music Composer
Camera Ekkehart Pollack Director of Photography
Editing Ivan Andrijanic Editor
Production Eyde Belasco Casting
Art Tamara Conboy Set Decoration
Costume & Make-Up Driscoll Calder Costume Design
Costume & Make-Up Fiona Connon Makeup Department Head
Production Nicolas Chartier Producer
Production Craig J. Flores Producer
Production David T. Friendly Producer
Production Beau St. Clair Producer
Production Romilda De Luca Co-Producer
Production Léonard Glowinski Co-Producer
Production Daniel Kay Co-Producer
Production Sigurjón Sighvatsson Co-Producer
Production Pierce Brosnan Executive Producer
Production Valentina Gardani Executive Producer
Production Frank Hildebrand Executive Producer
Production Elika Portnoy Executive Producer
Production Dominic Rustam Executive Producer
Production Peter Veverka Co-Executive Producer
Production William Wisher Jr. Co-Executive Producer
Production Macdara Kelleher Co-Executive Producer
Production Babacar Diene Co-Executive Producer
Art Mick Flood Property Master
Production John Hubbard Casting
Production Ros Hubbard Casting
Art Tamara Conboy Supervising Art Director
Art Colm Bassett Construction Coordinator
Production Martin Ware Casting Associate
Directing Renee Burke Script Supervisor
Sound Scott Schirle Music Editor
Costume & Make-Up Judith Devlin Costume Supervisor
Camera Ciarán Barry Camera Operator
Camera Pete Cavaciuti Camera Operator
Camera Jonathan Hession Still Photographer
Camera Simon Firsht Additional Photography
Camera Cormac O'Omáille First Assistant Camera
Camera Conor Kelly First Assistant Camera
Camera Andrew Friswell Russian Arm Operator
Lighting Garret Baldwin Chief Lighting Technician
Visual Effects Sebastian Hofmann 3D Animator
Visual Effects Bernd Nalbach 3D Animator
Visual Effects John O'Connell 3D Artist
Crew Tobias Pfeiffer Visual Effects Editor
Visual Effects Kenneth Coyne Visual Effects Producer
Visual Effects Marina Winter Visual Effects Producer
Visual Effects Alexander Wlk Visual Effects Producer
Visual Effects Nicola Pillai Visual Effects Producer
Visual Effects Ed Bruce Visual Effects Supervisor
Visual Effects Jörn Großhans Visual Effects Supervisor
Visual Effects Nicholas Murphy Visual Effects Supervisor
Visual Effects Kevin Byrne Special Effects Supervisor
Editing Michelle McCormack Dialogue Editor
Editing Michelle Fingleton Dialogue Editor
Sound Joseph Stracey Sound Designer
Sound Derek Vanderhorst Sound Re-Recording Mixer
Sound Lee Herrick Supervising Sound Editor
Sound Enda Callan Boom Operator
Costume & Make-Up Sandra Kelly Hair Department Head
Costume & Make-Up Lorraine Brennan Hairstylist
Costume & Make-Up Lorraine McCrann Makeup Artist