უყურე Eraser

უყურე Eraser

Eraser (1996)


დირექტორი: Chuck Russell
მწერლები: Walon Green, Tony Puryear.


ნაკადი Eraser ფილმები ონლაინ უფასო უყურე

ფილმები Eraser უყუროთ ონლაინ, უყურე Eraser უფასო ფილმები, ფილმები Eraser უყუროთ უფასო, Eraser უყუროთ ფილმებს ონლაინ

ფილმები ონლაინ უყურე და უფასო ჩამოტვირთვა

ფილმები Eraser უყუროთ უფასოდ, უყურე Eraser ნაკადი ამჟამად, ფილმები Eraser, ფილმები Eraser უყუროთ ონლაინ, გიყურებთ Eraser ფილმები

Eraser Review

Torsten Schmitt Germany

I love this movie and I am just now watching them again.

Petronilla Conti Italy

I don't know if this is some memory problem I have or if the movies are really that good.

Affiano Arcuri Spain

The first time I watched it, I thought it was just kinda weird only because I didn't expect any of it. But after rewatching it, the movie was awesome!

ახლა გადის

მსგავსი ფილმები

უყურე Executive Decision
უყურე Broken Arrow
უყურე Gone in Sixty Seconds
უყურე Die Hard: With a Vengeance
უყურე Brooklyn's Finest
უყურე Live Free or Die Hard
უყურე Valkyrie
უყურე The General's Daughter
უყურე End of Days
უყურე Air Force One
უყურე Die Hard
უყურე The Equalizer
უყურე Bangkok Dangerous
უყურე The Chase
უყურე The Dead Pool
უყურე Demolition Man
უყურე Beverly Hills Cop II
უყურე Beverly Hills Cop III


Arnold Schwarzenegger - Eraser Arnold Schwarzenegger
as U.S. Marshal John 'The Eraser' Kruger
James Caan - Eraser James Caan
as U.S. Marshal Robert Deguerin
Vanessa Williams - Eraser Vanessa Williams
as Lee Cullen
James Coburn - Eraser James Coburn
as WitSec Chief Beller
Robert Pastorelli - Eraser Robert Pastorelli
as Johnny Casteleone
James Cromwell - Eraser James Cromwell
as William Donohue
Danny Nucci - Eraser Danny Nucci
as WitSec Deputy Monroe
Nick Chinlund - Eraser Nick Chinlund
as WitSec Agent Calderon
Michael Papajohn - Eraser Michael Papajohn
as WitSec Agent Schiffer
Joe Viterelli - Eraser Joe Viterelli
as Tony Two-Toes
Mark Rolston - Eraser Mark Rolston
as J. Scar
John Slattery - Eraser John Slattery
as FBI Agent Corman
Robert Miranda - Eraser Robert Miranda
as Frediano
Roma Maffia - Eraser Roma Maffia
as Claire Isaacs
Melora Walters - Eraser Melora Walters
as Darleen
Olek Krupa - Eraser Olek Krupa
as Sergei Ivanovich Petrofsky
Skipp Sudduth - Eraser Skipp Sudduth
as Watch Commander
Andy Romano - Eraser Andy Romano
as Undersecretary of Defense Daniel Harper


Sound Alan Silvestri Original Music Composer
Sound Doug Jackson Sound Effects Editor
Sound Bub Asman Supervising Sound Editor
Production Bonnie Timmermann Casting
Editing Michael Tronick Editor
Camera Adam Greenberg Director of Photography
Costume & Make-Up Jeff Dawn Makeup Department Head
Sound Samuel C. Crutcher Sound Effects Editor
Writing Walon Green Screenplay
Writing Walon Green Writer
Art William Ladd Skinner Art Direction
Art Bill Kenney Production Design
Art Garrett Lewis Set Decoration
Costume & Make-Up Richard Bruno Costume Design
Production Arnold Kopelson Producer
Production Anne Kopelson Producer
Directing Chuck Russell Director
Production Chuck Russell Executive Producer
Crew Tom Priestley Jr. Second Unit Cinematographer
Crew Terry D. Frazee Special Effects Coordinator
Crew Joel Kramer Stunt Coordinator
Production Michael Tadross Executive Producer
Camera Norman Kent Camera Operator
Production Peter M. Tobyansen Location Manager
Camera Michael St. Hilaire Camera Operator
Visual Effects Joel Hynek Visual Effects Supervisor
Writing Tony Puryear Screenplay
Writing Tony Puryear Writer
Production Stephen Joel Brown Co-Producer
Production Frank Capra III Associate Producer
Production Caroline Pham Co-Producer
Crew Mike Benson Second Unit Cinematographer
Art Dawn Snyder Assistant Art Director
Crew Scott Leberecht Visual Effects Art Director
Writing Michael S. Chernuchin Writer
Camera Bruce McBroom Still Photographer
Visual Effects Denise Ream Visual Effects Producer
Camera Moshe Levin Camera Operator
Sound Jeffrey J. Haboush Sound Re-Recording Mixer
Sound Kevin E. Carpenter Sound Re-Recording Mixer
Sound James J. Klinger Sound Effects Editor
Sound Alan Robert Murray Supervising Sound Editor
Editing Lucy Coldsnow-Smith Dialogue Editor
Camera Joseph F. Valentine Camera Operator
Sound Will Kaplan Music Editor
Editing Patrick J. Foley Dialogue Editor
Editing John F. Reynolds Dialogue Editor
Sound Christopher S. Aud Sound Effects Editor
Sound John Voss Bonds Jr. Sound Effects Editor
Sound Kenneth Karman Music Editor
Crew Michael Gleason Visual Effects Editor
Sound Catherine Flynn ADR & Dubbing
Art Marvin Salsberg Construction Coordinator
Production Steve Newman Publicist
Sound Jessica Gallavan ADR & Dubbing
Visual Effects Michael L. Fink Visual Effects Supervisor
Costume & Make-Up Peter Tothpal Hairstylist
Visual Effects John E. Sullivan Visual Effects Supervisor
Costume & Make-Up Louis Lazzara Makeup Artist
Costume & Make-Up Beatrice De Alba Hairstylist
Costume & Make-Up Jim Kail Makeup Artist
Sound Walter Newman Sound Effects Editor
Sound Patrick Bietz Sound Effects Editor
Costume & Make-Up Dayne Johnson Makeup Artist
Crew Joe Olsen Property Master
Crew Dennis J. Parrish Property Master
Art Dave Newhouse Greensman
Sound Jerelyn J. Harding ADR & Dubbing
Crew Kate Crossley Visual Effects Editor
Visual Effects Lisa Fisher Visual Effects Producer
Visual Effects Patrice Dinhut Visual Effects Supervisor
Costume & Make-Up Hugo Peña Costume Supervisor
Crew Wayne R. Campbell Transportation Coordinator
Directing Dawn C. Dreiling Script Supervisor
Directing Susan Malerstein Script Supervisor
Visual Effects Roger Huynh VFX Artist
Production Alison E. McBryde Casting Associate