Kijk Little Miss Sunshine

Kijk Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine (2006)


Komisch drama over de probleemfamilie Hoover, die in hun busje op weg gaat om de zevenjarige Olive naar een schoonheidswedstrijd te brengen.

Regiseurs: Jonathan Dayton, Valerie Faris.


Kijk Little Miss Sunshine Online Films

Films Little Miss Sunshine online kijken, Kijken Little Miss Sunshine gratis films, Kijken Little Miss Sunshine gratis online films, Little Miss Sunshine online films kijken

Gratis Online Films Kijken met Nederlandse Ondertiteling

Films kijken Little Miss Sunshine gratis online, Kijk Little Miss Sunshine online, kijk films Little Miss Sunshine, films Little Miss Sunshine online streamen, Kijken Little Miss Sunshine online gratis films downloaden

Little Miss Sunshine Review

Tricia D. Layman Canada

I can't recall how many times I've seen this movie, but I am never bored by watching them one more time.

Petronilla Conti Italy

I don't know if this is some memory problem I have or if the movies are really that good.

Madelen Dale Norway

There's just too many good movies in there to be able to re watch them all.

Nu in de bioscoop:

Soortgelijke films

Kijk Straight Outta Compton
Kijk Sexual Chronicles of a French Family
Kijk American Honey
Kijk My Own Private Idaho
Kijk Southland Tales
Kijk The Spiderwick Chronicles
Kijk Mamma Mia! The Movie
Kijk Forrest Gump
Kijk Bridget Jones's Diary
Kijk Pet Sematary
Kijk Mary Poppins
Kijk Hoe Tem Je Een Draak 2
Kijk Mom and Dad
Kijk Blockers
Kijk Zombieland
Kijk There Will Be Blood
Kijk Thelma & Louise
Kijk Into the Forest


Greg Kinnear - Little Miss Sunshine Greg Kinnear
as Richard Hoover
Toni Collette - Little Miss Sunshine Toni Collette
as Sheryl Hoover
Steve Carell - Little Miss Sunshine Steve Carell
as Frank Ginsberg
Paul Dano - Little Miss Sunshine Paul Dano
as Dwayne Hoover
Abigail Breslin - Little Miss Sunshine Abigail Breslin
as Olive Hoover
Alan Arkin - Little Miss Sunshine Alan Arkin
as Edwin Hoover
Bryan Cranston - Little Miss Sunshine Bryan Cranston
as Stan Grossman
Beth Grant - Little Miss Sunshine Beth Grant
as Nancy Jenkins
Wallace Langham - Little Miss Sunshine Wallace Langham
as Kirby
Matt Winston - Little Miss Sunshine Matt Winston
as Pageant MC
Julio Oscar Mechoso - Little Miss Sunshine Julio Oscar Mechoso
as Mechanic
Marc Turtletaub - Little Miss Sunshine Marc Turtletaub
as Doctor #1
Jill Talley - Little Miss Sunshine Jill Talley
as Cindy
Brenda Canela - Little Miss Sunshine Brenda Canela
as Diner Waitress
Chuck Loring - Little Miss Sunshine Chuck Loring
as Convience Store Proprietor
Justin Shilton - Little Miss Sunshine Justin Shilton
as Josh
Gordon Thomson - Little Miss Sunshine Gordon Thomson
as Larry Sugarman
Steven Christopher Parker - Little Miss Sunshine Steven Christopher Parker
as Teen Boy #1
John Walcutt - Little Miss Sunshine John Walcutt
as Doctor #2
Paula Newsome - Little Miss Sunshine Paula Newsome
as Linda
Dean Norris - Little Miss Sunshine Dean Norris
as State Trooper McCleary
Lauren Shiohama - Little Miss Sunshine Lauren Shiohama
as Miss California
Mary Lynn Rajskub - Little Miss Sunshine Mary Lynn Rajskub
as Pageant Assistant Pam
Jerry Giles - Little Miss Sunshine Jerry Giles
as Funeral Home Worker
Geoff Meed - Little Miss Sunshine Geoff Meed
as Biker Dad
Joan Scheckel - Little Miss Sunshine Joan Scheckel
as Judge
Mel Rodriguez - Little Miss Sunshine Mel Rodriguez
as Officer Martinez
Casandra Ashe - Little Miss Sunshine Casandra Ashe
as Girl in Hallway


Directing Jonathan Dayton Director
Directing Valerie Faris Director
Production Albert Berger Producer
Production David T. Friendly Producer
Production Peter Saraf Producer
Production Marc Turtletaub Producer
Production Ron Yerxa Producer
Camera Tim Suhrstedt Director of Photography
Editing Pamela Martin Editor
Production Justine Baddeley Casting
Art Kalina Ivanov Production Design
Art Alan E. Muraoka Art Direction
Art Melissa M. Levander Set Decoration
Costume & Make-Up Nancy Steiner Costume Design
Writing Michael Arndt Writer
Production Michael Beugg Executive Producer
Production Jeb Brody Executive Producer
Production Bart Lipton Associate Producer
Directing Lyn Matsuda Norton Script Supervisor
Directing Suzanne C. Swindle Script Supervisor
Production Michyl-Shannon Quilty Production Coordinator
Art Theresa Greene Art Department Coordinator
Production Bob Dohrmann Production Supervisor
Production Michael Beugg Unit Production Manager
Camera Eric Lee Still Photographer
Camera Lawrence Karman Steadicam Operator
Camera Jeffrey Greeley Camera Operator
Sound Stephen P. Robinson Supervising Sound Editor
Sound Andrew DeCristofaro Supervising Sound Editor
Sound Rick Ash Sound Re-Recording Mixer
Sound Terry Rodman Sound Re-Recording Mixer
Sound Steve Nelson Sound Effects Editor
Sound Craig Dollinger Boom Operator
Crew Thomas Robinson Harper Stunt Coordinator
Camera Theda Cunningham First Assistant Camera
Production Kim Davis-Wagner Casting
Sound Susan Jacobs Music Supervisor
Sound Anne Litt Music Supervisor
Crew Marguerite Pomerhn Derricks Choreographer
Production Christopher Miller Location Manager
Costume & Make-Up Robin McMullan Costume Supervisor
Costume & Make-Up Torsten Witte Makeup Department Head
Costume & Make-Up Angel Radefeld Makeup Artist
Costume & Make-Up Janis Clark Hair Department Head
Costume & Make-Up Susan Carol Schwary Key Hair Stylist
Costume & Make-Up Dugg Kirkpatrick Key Hair Stylist
Production Cate Engel Casting Associate
Production Mike Revell Production Accountant
Crew Geno Hart Transportation Coordinator
Crew Adam Pinkstaff Transportation Captain
Crew Angel DeSanti Transportation Co-Captain
Editing Terel Gibson Assistant Editor
Crew Michael Toji Post Production Supervisor
Sound Diane Marshall Foley
Sound Joshua Winget Music Editor
Editing Lee Wimer Color Timer
Visual Effects Adam Avitabile Visual Effects Supervisor
Visual Effects Joshua D. Comen Visual Effects Producer
Costume & Make-Up Amy Lederman Makeup Artist
Directing Thomas Patrick Smith First Assistant Director
Art Michael Klingerman Leadman
Sound Kerry Ann Carmean Foley Editor
Sound Nancy Nugent Supervising ADR Editor
Crew Ian Eyre Special Effects
Visual Effects Jenny Foster Visual Effects Coordinator
Lighting Matt Bardocz Best Boy Electric
Camera Tom Boyd Underwater Camera
Lighting Josh Denering Rigging Grip
Camera Carlos M. Gallardo Dolly Grip
Camera Paul Goodstein Key Grip
Camera Heather Lea First Assistant Camera
Lighting Paul McIlvaine Gaffer
Costume & Make-Up Jennifer Starzyk Key Costumer
Crew Cecilia Cardwell Studio Teachers
Sound John C. Stuver Dialogue Editor
Art Tony Bonaventura Property Master
Sound Mychael Danna Original Music Composer
Sound Steven Morrow Sound Mixer